ALTILLO ORBEA CAMPUS

In 2019, Orbea has undertaken the image renovation on the Campus, built in 2015. Apart from the implementation of a new furniture line, a mezzanine has been designed and built for multipurpose use, flown over the access area to the private area. The structure of this loft, entirely metal, is the logical continuation of the system of tubular elements already used in the elevated containers of the first phase.

Technical Data

Typology: construction of a mezzanine floor inside business premises for multipurpose space
Location: Consell de Cent 321, Barcelona
Use: retail
Stage: finished
Area: 10 sqm built space
Chronology: 2019,design and construction
Developer: Orbea
Collaborators: SMdU
Building contractor: Juanjo Puig
Photography: Hector Castro

ALTILLO-ORBEA-CAMPUS_web-01 ALTILLO-ORBEA-CAMPUS_web-02 ALTILLO-ORBEA-CAMPUS_web-03 ALTILLO-ORBEA-CAMPUS_web-04 ALTILLO-ORBEA-CAMPUS_web-05 ALTILLO-ORBEA-CAMPUS_web-06 ALTILLO-ORBEA-CAMPUS_web-07
Up