TRAVESSERA 262

Es planteja la reforma d’aquest pis situat en un icònic edifici de la Travessera de les Corts, projectat pels arquitectes Soteras i Mitjans als anys 70 sobre els terrenys de l’antic camp de futbol del Barça. Tots els pisos de l’edifici són travessers amb dues façanes molt marcades per les terrasses poligonals dels extrems.

El projecte de reforma proposa recuperar la divisió original dels espais de dia i nit, deixant l’àmbit de dia completament obert i fluid, orientat vers la façana que obre al pati d’illa, amb millor orientació. Es potencien les visions cap a aquesta façana, i les diagonals dintre d’aquest espai, i es fan servir dos materials molt marcats per diferenciar els diferents àmbits d’ús (saló, zona de jocs, menjador, cuina): la pedra del taulell de la cuina que s’esten més enllà del seu àmbit merament funcional, i la fusta de roure present tant al paviment de tarima recuperat, com als enllistonats que rematen cada espai.

Fitxa tècnica

Tipologia: reforma interior de pis
Emplaçament: Travessera de les Corts 262, Barcelona
Ús: residencial
Estat: construït
Superfície: 90 m2 construïts + 20 m2 terrassa
Cronologia: 2019, projecte / 2020, obra
Constructor: Juanjo Puig
Fotografia: Two Bricks

TRAVESSERA 262_web 00 TRAVESSERA 262_web 01 TRAVESSERA 262_web 02 TRAVESSERA 262_web 03 TRAVESSERA 262_web 04 TRAVESSERA 262_web 05 TRAVESSERA 262_web 06 TRAVESSERA 262_web 07 TRAVESSERA 262_web 08 TRAVESSERA 262_web 09 TRAVESSERA 262_web 10 TRAVESSERA 262_web 11
Pujar