CAN PONS

El projecte tenia com a objectiu ampliar la superfície de l’habitatge amb l’aprofitament de l’espai situat sota coberta. Per això es va practicar una obertura al forjat d’aquest espai per facilitar l’accés, i d’altres dos en la coberta per permetre l’entrada de llum des de la façana assolellada.

L’espai lliure queda equipat amb dos senzills mobles de fusta que permeten alternativament l’ús d’aquest altell como a sala d’estar, despatx o sala de jocs, a més de comptar amb dos trasters, un a cada extrem de la planta.

L’accés a aquest nou espai de l’habitatge es produeix mitjançant una escala metàl·lica, de caràcter lleuger que tamisa la llum al seu través cap a les plantes inferiors.

Fitxa tècnica

Tipologia: adequació interior d’espai sota coberta
Emplaçament: Arbúcies, Girona
Ús: residencial
Estat: construït
Superfície: 60 m2 útils
Cronologia: 2010, projecte / 2011, obra
Constructor: Manzano Arbúcies / Salvador Cuminal

CAN-PONS_web-01 CAN-PONS_web-02 CAN-PONS_web-03 CAN-PONS_web-04 CAN-PONS_web-05 CAN-PONS_web-06 CAN-PONS_web-07 CAN-PONS_web-08 CAN-PONS_web-09 CAN-PONS_web-10_axonométrica-altillo CAN-PONS_web-11_axonométrica-escalera CAN-PONS_web-12_detalle-escalera
Pujar