ALTILLO ORBEA CAMPUS

En 2019, Orbea ha dut a terme la renovació d’imatge del seu Campus a Barcelona, construït l’any 2015. A banda de la implantació d’una nova línia de mobiliari, s’hi ha dissenyat i executat un altell per a ús polivalent, volant sobre l’espai d’accés a l’àrea privada. L’estructura d’aquest altell, íntegrament metàl·lica, es la continuació lògica del sistema d’elements tubulars ja emprat als contenidors elevats de la primera fase.

Fitxa tècnica

Tipologia: construcció d'altell en local comercial per a ús polivalent
Emplaçament: Consell de Cent 321, Barcelona
Ús: comercial
Estat: construït
Superfície: 8 m2 construïts
Cronologia: 2019, projecte i obra
Promotor: Orbea
Col·laboradors: SMdU
Constructor: Juanjo Puig
Fotografia: Hector Castro

ALTILLO-ORBEA-CAMPUS_web-01 ALTILLO-ORBEA-CAMPUS_web-02 ALTILLO-ORBEA-CAMPUS_web-03 ALTILLO-ORBEA-CAMPUS_web-04 ALTILLO-ORBEA-CAMPUS_web-05 ALTILLO-ORBEA-CAMPUS_web-06 ALTILLO-ORBEA-CAMPUS_web-07
Pujar