TAMARIT

At the attic floor of a 70′s building in Sant Antoni neighbourhood, the complet renovation of this apartment is proposed for a family program with three bedrooms. The size of these pieces is conditioned by the position of existing windows, not to leave any space without ventilation or natural light. So the design effort is concentrated in the bathroom and the main space: living-dining-kitchen, which enjoys the best views through the terrace, but also cross-ventilation. As for finishes, painting and carpentry are white and the floor of the house is made of ipe wood. For this main space integrated  furniture has been designed in lacquered board with details in walnut wood. The furniture in the bathroom, also in walnut wood, stands out over beige textured ceramic tiles.

Technical Data

Typology: penthouse apartment interior renovation
Location: C/ Tamarit, Barcelona
Use: residential
Stage: finished
Surface: 80 sqm built space + 30 sqm terrace
Chronology: 2016, design / 2016, works
Building contractor: Juanjo Puig
Photography: Saizverdoux

TAMARIT_02 TAMARIT_03 TAMARIT_04 TAMARIT_05 TAMARIT_07 TAMARIT_08 TAMARIT_09 TAMARIT_10 TAMARIT_11 TAMARIT_planta
Up