PISCINA ORUE ALBIZURI

The intervention in the outdoor spaces of the Orue Albizuri house has focused on the elimination of existing discordant elements, the technical rehabilitation of the pool, both at construction and technical equipment, and the renovation of the image of the whole with the minimum number of finishes and colors: white tiling in the pool, black tiling on the walls separating the terraces (which also act as bench), and unification of all areas with wood (ramp access, upper terrace, pool deck, stairs and rails). Another aspect to consider is the removal of architectural barriers for access to both the house and the pool deck.

Technical Data

Typology: swimming pool and outdoor spaces renovation
Location: Gautegiz Arteaga, Bizkaia
Use: residential
Stage: completed
Area: 380 sqm built space
Chronology: 2016, design / 2016, construction
Building engineer: Juan Carlos Villagrasa, Tec-Quattre
Building contractor: Reformas Nafarroa, Egoin, Reyman

PISCINA-ORUE-ALBIZURI_01 PISCINA-ORUE-ALBIZURI_02 PISCINA-ORUE-ALBIZURI_03 PISCINA-ORUE-ALBIZURI_04 PISCINA-ORUE-ALBIZURI_05 PISCINA-ORUE-ALBIZURI_06 PISCINA-ORUE-ALBIZURI_07 PISCINA-ORUE-ALBIZURI_08 PISCINA-ORUE-ALBIZURI_09 PISCINA-ORUE-ALBIZURI_17 PISCINA-ORUE-ALBIZURI_16 PISCINA-ORUE-ALBIZURI_10 PISCINA-ORUE-ALBIZURI_11 PISCINA-ORUE-ALBIZURI_12 PISCINA-ORUE-ALBIZURI_13 PISCINA-ORUE-ALBIZURI_14 PISCINA-ORUE-ALBIZURI_15
Up